FAQ

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben ? Hieronder staan een aantal vragen waarop ik u graag een antwoord op geef. Staat uw antwoord of vraag er niet bij, neem gerust contact met me op.

Helaas kunt u geen dieetwensen opgeven. De maaltijden zijn vetarm en bereid met minder zout. Door de speciale bereidingstechniek en verse ingrediënten zijn de maaltijden smaakvoller en hebben ze minder zout nodig.

U kunt de maaltijden in de koelkast enkele dagen bewaren op een temperatuur van onder de 7gr. C. De verpakking is gecoated met composteerbare coating op basis van zetmeel. Het is daarom aan te raden wanneer u de maaltijd langer bewaart deze over te scheppen in een afsluitbaar kunsstofbakje. U kunt de maaltijd ook invriezen maar beter is om direct te consumeren.

De maaltijden worden verpakt in perfect sluitende suikerriet of kraftkarton boxen en bekers die er voor zorgen dat de maaltijden in top conditie aankomen. De verpakkingen zijn zeer duurzaam en 100% biologisch afbreekbaar.

Bij elk dagmenu vindt u een beschrijving van de ingrediënten en bijzonderheden over de manier van bereiding.

Doordat ik verse en seizoensproducten gebruik met componenten uit de schijf van vijf zijn de maaltijden zeer voedzaam en gezond

De maaltijden kosten € 10,00 en bestaan uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.

De maaltijd bestaat uit een soepje of een koud voorgerecht en een hoofdgerecht. Het kan zijn dat op een bepaalde dag het voorgerecht wordt vervangen voor een salade bij het hoofdgerecht. Alles vers bereid en duurzaam verpakt.

U betaalt de maaltijden met pin of contant.

U kunt op dezelfde dag bestellen als u de maaltijd afhaalt tot 11:00 uur.

Als u uw wachtwoord bent vergeten klik op de button `wachtwoord aanpassen of vergeten` en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Ja, ik koop de ingrediënten op maat en produceer dezelfde middag.