Seizoensgebonden, gezonde maaltijden met streekproducten en verse ingrediënten

Bereid eten delen verbindt en zorgt tevens voor een beter milieu. Er zijn nu verse, gezonde en smaakvolle maaltijden verkrijgbaar bij jou in de buurt. Ze zijn met liefde en zorg, lokaal en duurzaam bereid.

De recepten verbeterd waardoor de maaltijden smakelijker en completer zijn dan voorheen. 

Voedselverspilling tegengaan, geld én tijd besparen.
- Voedselverspilling is een no-go. Ik benut alle ingrediënten want ik gooi het liefst niets weg.
- Je bespaart geld doordat je koopt wat je nodig hebt en niks meer.
- Je bespaart tijd omdat ik de inkopen voor je doe en dat bespaart je reistijd en....., last but not least, geen schoonmaakwerkzaamheden meer dat doe ik ook voor je.
- Je maaltijd wordt `klimaat neutraal`verpakt.

Gezond
Je bent zeker van de benodigde vitamines en voedingsstoffen (eiwitten en mineralen). Ik kook met verse producten, gevarieerd en met extra aandacht voor het milieu dus minder vlees en veel groenten van het seizoen. Ik maak gebruik van moderne kookmethodes zoals sous vide en stomen. Hierdoor wordt het eten smaakvoller. Het vlees is malser, vis sappiger en groenten houden hun bite. De producten behouden hun vitamines en textuur en kleur.

Prijzen

Door de wellicht bij u bekende prijsverhogingen van verpakking en ingrediënten ben ik genoodzaakt mijn prijs ook te verhogen. Ik wil geen concessies doen aan de kwaliteit en de grootte van de porties.

De prijs voor een uitgebreide standaard 2-gangen maaltijd is per 1 februari 2022 € 10,00

Ja, ik doe mee!